Alsembergsesteenweg 502 1653 Dworp
02/380.01.07
KITCHEN >> Keukenrobot >> Kenwood >> Chef XL KVL4120S
Kenwood Chef XL KVL4120S
PDF pagina
Productbeschrijving:

Geniet nog meer van koken en bakken met de nieuwe Kenwood Chef XL. Zet de meest fantastische gerechten op tafel met de betrouwbare Keukenrobot Chef XL KVL4120S van Kenwood. De Kenwood Chef doet het zware werk voor u zodat u met gemak de meest uiteenlopende gerechten maakt.Extra hulpstukken

Ontdek de vele mogelijkheden van de Kenwood Keukenrobot Chef KVL4120S. Maak beslag voor lekkere koekjes met de K-Klopper, klop met de garde het dikste crème of kneed deeg heel gemakkelijk met de deeghaak en maak uw eigen pizza. Met de drie bijgeleverde hulpstukken draait u nergens de hand meer voor om!Voor de meest uiteenlopende gerechten

Van huisgemaakte salsa, frisse smoothies, gezonde soepen tot pasta- en vleesgerechten, alles is mogelijk met de Kenwood Chef XL, dankzij de vele ( >20) beschikbare optionele accessoires. Laat uw fantasie de vrije loop en bouw uw keukenmachine uit tot uw top Chef in de keuken!


Behoort tot de lijn :
CHEF XL
Keukenrobot: Accessoire cadeau
actie
  € 449,99
 (Promo tot 17/01/2021)
Koop een Chef XL, Chef XL Elite, Chef XL Sense of Chef XL Titanium en ontvang een accessoire cadeau. (zie actievoorwaarden)
vergelijk  vergelijk
Koop een Chef XL, Chef XL Elite, Chef XL Sense of Chef XL Titanium en ontvang een accessoire cadeau. (zie actievoorwaarden)
Eigenschappen:
Kleur :Zilver
Materiaal :Roestvrij staal (RVS)
Vaatwasbestendige onderdelen :
Vermogen :1200 W
Aantal mengkommen :3
Inhoud kom :6,7 Liter
Type keukenrobot :Keukenrobot
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...
Augustus 2020
Een nieuw AI-platform, iRobot Genius Home Intelligence, moet de schoonmaakrobots van het merk stukken intelligenter en efficiënter maken. Zo wordt er beter rekening gehouden met de specifieke woning, tijdschema’s, andere smart home-apparaten en schoonmaakvoorkeuren.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...