Alsembergsesteenweg 502 1653 Dworp
02/380.01.07
KITCHEN >> Sauteerpannen >> Tefal >> Elegance Sauteerpan 26cm + Deksel
Tefal Elegance Sauteerpan 26cm + Deksel
PDF pagina
Productbeschrijving:

ELEGANCE Sauteerpan + deksel 26 cmTefal Elegance is een gebruiksvriendelijk en hoogwaardig assortiment van potten en pannen, ontworpen voor uw dagelijkse kookbehoeftes. De nieuwe Thermo-Spot geeft de ideale baktemperatuur aan. Voor perfecte en moeiteloze resultaten. De makkelijk te reinigen Titanium Force antiaanbaklaag voorziet extra glijden voor langere duur. Ontworpen om royale smaakvolle porties te maken. De Elegance sautepan heeft een comfortabele handgreep voor een makkelijke grip en een diepe vorm voor heerlijke maaltijden, genoeg voor het hele gezin.  Geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch) exclusief inductie.


Behoort tot de lijn :
ELéGANCE
€ 38,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Diameter :26 cm
Geschikt voor warmtebronnen :Gasvuur , Elektrische kookplaat
Materiaal :Aluminium
Met antikleeflaag :
Vaatwasbestendig :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2021
Net als de Roomba i7+ en Roomba s9+, beschikt de iRobot Roomba i3+ over een Clean Base Automatic Dirt Disposal. Of anders gezegd: na elke stofzuigronde ledigt de robot zijn stofcontainer in een stofzak die zit ingebouwd in het oplaadstation.
lees meer...
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...
Augustus 2020
Een nieuw AI-platform, iRobot Genius Home Intelligence, moet de schoonmaakrobots van het merk stukken intelligenter en efficiënter maken. Zo wordt er beter rekening gehouden met de specifieke woning, tijdschema’s, andere smart home-apparaten en schoonmaakvoorkeuren.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...