Alsembergsesteenweg 502 1653 Dworp
02/380.01.07
KITCHEN >> Sauteerpannen >> Tefal >> Ingenio Elegance Sauteerpan 26cm
Tefal Ingenio Elegance Sauteerpan 26cm
PDF pagina
Productbeschrijving:

Ingenio Elegance 26cm sauteerpan + 26cm glazen deksel + handvat



Intensief en heerlijk koken, zeer eenvoudig en veilig in één klik!



Dankzij de Ingenio antiaanbakpannen en zijn 100% veilig, verwijderbaar handvat, die u kan verwisselen van de ene pan naar de andere, in slechts één klik. Van de kookplaat naar de oven, serveer rechtstreeks op tafel en bewaar de restjes in de koelkast. En bovendien ruimtebesparend door zijn stapelbaar ontwerp voor makkelijke opberging in uw kast.



Voorzien van de Titanium Force antiaanbaklaag (enkel de pannen) 


Behoort tot de lijn :
INGENIO ELEGANCE
€ 51,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Diameter :26 cm
Geschikt voor warmtebronnen :Alle warmtebronnen
Materiaal deksel :Glas
Met antikleeflaag :
Met deksel :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2021
Net als de Roomba i7+ en Roomba s9+, beschikt de iRobot Roomba i3+ over een Clean Base Automatic Dirt Disposal. Of anders gezegd: na elke stofzuigronde ledigt de robot zijn stofcontainer in een stofzak die zit ingebouwd in het oplaadstation.
lees meer...
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...
Augustus 2020
Een nieuw AI-platform, iRobot Genius Home Intelligence, moet de schoonmaakrobots van het merk stukken intelligenter en efficiënter maken. Zo wordt er beter rekening gehouden met de specifieke woning, tijdschema’s, andere smart home-apparaten en schoonmaakvoorkeuren.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...