Alsembergsesteenweg 502 1653 Dworp
02/380.01.07
KITCHEN >> Sauteerpannen >> Tefal >> Preserve Sauteerpan 24cm + deksel
Tefal Preserve Sauteerpan 24cm + deksel
PDF pagina
Productbeschrijving:

PRESERVE Sauteerpan + deksel 24 cmMet de Tefal Preserve sauteerpan, gaat er niets verloren! Onthul alle smaken en vitaminen van het voedsel dankzij de nieuwe warmte-indicator die de ideale temperatuur aangeeft om zachtjes te braden. Te gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie.


Behoort tot de lijn :
PRESERVE
€ 57,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Diameter :24 cm
Geschikt voor warmtebronnen :Alle warmtebronnen
Materiaal :Aluminium
Vaatwasbestendig :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2021
Net als de Roomba i7+ en Roomba s9+, beschikt de iRobot Roomba i3+ over een Clean Base Automatic Dirt Disposal. Of anders gezegd: na elke stofzuigronde ledigt de robot zijn stofcontainer in een stofzak die zit ingebouwd in het oplaadstation.
lees meer...
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...
Augustus 2020
Een nieuw AI-platform, iRobot Genius Home Intelligence, moet de schoonmaakrobots van het merk stukken intelligenter en efficiënter maken. Zo wordt er beter rekening gehouden met de specifieke woning, tijdschema’s, andere smart home-apparaten en schoonmaakvoorkeuren.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...