Alsembergsesteenweg 502 1653 Dworp
02/380.01.07
Rowenta PU3040F0
PDF pagina
Productbeschrijving:

Gemakkelijk ademen met Pure Air. De luchtreiniger van Rowenta filtert 99,99% van de allergenen en het fijnstof, voor zuivere lucht in slechts 6 minuten dankzij het krachtig filtersysteem met een Allergy+ filter. Met geïntegreerde vervuilingssensor en indicatorlampjes voor de luchtkwaliteit, past zich automatisch aan aan de lucht in uw huis voor een maximale filtering, zowel overdag als 's nachts.Tot 99.99 % van de allergenen en het fijnstof gefilterdVier uiterst efficiënte filterniveaus voor gegarandeerd schonere lucht: Pre-filter, Actieve koolstoffilter, Allergy+filter, NanoCaptur +Vernietigt permanent formaldehydeDankzij de exclusieve NanoCaptur+ ilter, die zorgt voor 50% langere levensduur, vernietigt Pure Air permanent formaldehyde, de meest schadelijke vervuiling in huis. Snelle resultatenGeniet van zuivere lucht in slechts 6 minuten, dankzij een hoge Clean Air Delivery Rate voor 300 m3/u.Slim systeemIntelligente detectie van het vervuilingsniveau in uw ruimte dankzij de fijnstofsensoren met indicatorlampjes voor de luchtkwaliteit.Auto dag/nachtmodusAutomatische aanpassing van de snelheid op basis van de luchtkwaliteit, van niveau 1 tot 5 in dagmodus, en niveau 1 of 2 voor een stille en ongestoorde nachtrust met sfeerverlichting.   


€ 229,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Breedte :190 mm
Diepte :330 mm
Geluidsniveau (Maximum) :52 dB(A)
Gewicht :6200 g
Hoogte :510 mm
Kleur :Wit , Zwart
Maximaal oppervlak :115 m²
Nachtmodus :
Timerfunctie :
Aantal snelheden :5
Controlelampje Aan :
Nieuwsberichten
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...
Augustus 2020
Een nieuw AI-platform, iRobot Genius Home Intelligence, moet de schoonmaakrobots van het merk stukken intelligenter en efficiënter maken. Zo wordt er beter rekening gehouden met de specifieke woning, tijdschema’s, andere smart home-apparaten en schoonmaakvoorkeuren.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...