Alsembergsesteenweg 502 1653 Dworp
02/380.01.07
KITCHEN >> Espressomachine >> Siemens >> TI955F09DE
Siemens TI955F09DE
PDF pagina
Productbeschrijving:

Individueel koffiegenot voor echte barista's. Individuele instellingen voor subtiele en persoonlijke smaken.
  • baristaMode : verfijnde instellingen maken nog subtielere en persoonlijker smaaknuances mogelijk. Voor de kenners.

  • iAroma System, 4 technologieën verzekeren een onberispelijk aroma : keramisch maalwerk, intelligent verwarmingselement sensoFlow voor een constante bereidingstemperatuur, optimaal pompdruksysteem, uitneembare zetgroep.

  • Een automatisch grondige stoomreiniging van het melksysteem na elk kopje.Perfect genot met één druk op de knop: oneTouch-functie.Ongeacht welke koffiespecialiteit u wenst: latte macchiato, een romige cappuccino of een extra sterke espresso, dankzij de oneTouch-functie kan uw volledig automatische espressomachine puur koffiegenot serveren met één druk op de knop - zo eenvoudig kan het zijn. Het systeem bereidt automatisch koffie- en melkspecialiteiten - volledig volgens uw smaak. De perfecte technologie voor een diepgaand koffiegenot.Fijn gemalen voor een vollere smaak: ceramDrive.Het hoogwaardige ceramDrive-maalwerk maalt de koffiebonen met een bijzonder gelijkmatige consistentie, waardoor in het bereidingsproces alle verschillende smaken zich volop kunnen ontwikkelen - voor een bijzonder aromatische koffie-ervaring. Omdat keramisch maalwerk - in tegenstelling tot stalen uitvoeringen - virtueel slijtvast is, kan u nog langduriger koffie van topkwaliteit genieten.Voor extra sterke koffie: aromaDouble Shot.Extra sterke koffie zonder in te boeten aan aroma's — dankzij de innoverende aromaDouble Shot-functie. Met de aromaDouble Shot-functie creëert een dubbel maal- en bereidingsproces consistent optimale aroma's. Met dit automatische proces vermijdt u een bittere nasmaak van uw koffie, aangezien het gebruik van minder water ervoor zorgt dat er minder bitterstoffen worden vrijgegeven — zo bent u zeker dat alleen het allerbeste van de bonen in uw kopje terechtkomt.Geniet van de rust, dankzij superSilent.Met superSilent kan u beginnen ontspannen bij het inschakelen van uw espressomachine. Dankzij het geavanceerde ontwerp, met geoptimaliseerde geluidsisolatie en speciale dichtingen, wordt het geluidsniveau aanzienlijk verlaagd - waardoor dit toestel de stilste volledig automatische espressomachine van Siemens is.Onthoudt tot zes gebruikers: individualCoffee-systeem.Het individualCoffee-systeem bewaart de namen en voorkeursinstellingen van max. zes verschillende gebruikers. Het systeem onthoudt alles - van de gewenste koffiesterkte tot de kopjesgrootte - zodat gebruikers uiterst eenvoudig hun favoriete koffie- en melkspecialiteiten kunnen bereiden wanneer ze maar willen, met één druk op de knop. Dit systeem is voor elke koffiekenner een droom die werkelijkheid wordt: gebruikers kunnen hun lievelingskoffie volledig volgens hun eigen smaak creëren en deze wanneer ze maar willen opnieuw en opnieuw perfect bereiden.


Siemens Valentijnactie Espressomachines
actie
  € 1949,99
 (Promo tot 31/03/2021)
Siemens verwent je met de 'Timeless Masterpieces Ballotin' van Neuhaus.
vergelijk  vergelijk
Siemens verwent je met de 'Timeless Masterpieces Ballotin' van Neuhaus.
Eigenschappen:
Afneembaar waterreservoir :
Melk opschuimen via externe slang :
Functie voor melk opschuimen :
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) :
Automatisch reinigen (melkdoorloop) :
Koppeling met app :
Automatisch Cappuccino :
Geheugenfunctie :
Inhoud waterreservoir :2,3 Liter
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid :
Kleur :Grijs , Zwart
Kopjesverwarming :
Automatisch Latte macchiato :
Ontkalkingsfunctie :
Pompdruk :19 bar
Soort koffie :Koffiebonen
Vermogen :1500 W
Maximum kopjes per beurt :2
Heetwaterfunctie :
Melk opschuimen via melkreservoir :
Met scherm :
Type espressomachine :Volautomatisch
Voorzien van waterfilter :
Nieuwsberichten
Januari 2021
Net als de Roomba i7+ en Roomba s9+, beschikt de iRobot Roomba i3+ over een Clean Base Automatic Dirt Disposal. Of anders gezegd: na elke stofzuigronde ledigt de robot zijn stofcontainer in een stofzak die zit ingebouwd in het oplaadstation.
lees meer...
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...